Cogito

Orosz Viktória vagyok, orvostanhallgató. Blogomon az orvostudomány és egészség friss, érdekes és hasznos híreit, kutatási eredményeit szeretném ismertetni. Célom, hogy a közemberekhez is közelebb kerüljön ez a tudomány. E-mail címem: viki@housemd.hu Add to Netvibes

Kritika a Cogito-ról gblog2011.jpg Az ÉLETMÓD kategóriában a zsűri által legjobb 10 blog közé lett sorolva a Cogito!

Facebook

Kommentek

Keresők

Google

Az év kórháza - 2007

2007.10.14. 16:53 Orosz Viktória

Idén is megrendezték "Az év kórháza" címmel, hazánk kórházainak versenyét.
Szavazni egy-egy kórházra 5 kategóriában lehet: Orvos-szakmai ellátás, Ápolás- és szakszemélyzet, Infrastruktúra, Ellátás, Környezet és tisztaság. 1-től 5-ig lehet értékelni kategóriánként. Tavaly az abszolút győztes a PTE ÁOK OEC Anaesthesiológiai és Intenzív Terápiás Intézet lett, 5 kategóriából 4nél ez a kórház vitte a pálmát. Egyedül az Ápolás- és szakszemélyzet kategóriában csúszott le a 2. helyre, ott a Országos Sportegészségügyi Intézet nyert.





Miért is érdemes szavazni az általunk jónak tartott kórházra?

Az erkölcsi elismerés mellett egy olyan díjjal is támogatni szeretnénk a legjobbakat, mely az ott dolgozók mindennapi munkáját segíti. Úgy gondoljuk, a mai információs társadalomban elengedhetetlen, hogy a kórházak számítástechnikai felszereltsége lépést tartson a fejlődéssel, ezért a HáziPatika.com és a program szponzorai jóvoltából a nyertesek korszerű számítógépes konfigurációkhoz jutnak egymillió forint összértékben.
A januárban tartandó eredményhirdetésen és ünnepélyes díjkiosztón mind az öt kategóriában megjutalmazzuk a legjobbakat.
Az abszolút győztes pedig az értékes nyeremény mellett egy évig viselheti a megtisztelő és reményeink szerint rangos elismeréssel járó "Az év kórháza 2007" címet.

1 komment

Címkék: szavazás díj év kórháza

A bejegyzés trackback címe:

https://cogito.blog.hu/api/trackback/id/tr60196022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Z. 2008.04.30. 09:01:24

Üdv mindenkinek!
Véleményem, hogy Internetes szavazást, semmiféle témában nem szabadna indítani, illetve lehet, csak nem szabad belőle következtetéseket levonni, szakmaiságot és színvonalat meg pláne.
Nem az érintettek személye ellen szólok, csak az internete-e-mailes szavazás ellen.
süti beállítások módosítása