Cogito

Orosz Viktória vagyok, orvostanhallgató. Blogomon az orvostudomány és egészség friss, érdekes és hasznos híreit, kutatási eredményeit szeretném ismertetni. Célom, hogy a közemberekhez is közelebb kerüljön ez a tudomány. E-mail címem: viki@housemd.hu Add to Netvibes

Kritika a Cogito-ról gblog2011.jpg Az ÉLETMÓD kategóriában a zsűri által legjobb 10 blog közé lett sorolva a Cogito!

Facebook

Kommentek

Keresők

Google

Rangos elismerések az idei Astellas Pharma – Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program díjkiosztóján

2012.12.14. 20:27 Orosz Viktória

Ma délután ünnepélyes körülmények között jelentették be az idén első alkalommal meghirdetett Astellas Pharma – Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program legjobbjainak névsorát. Az elismeréseket a Semmelweis Szalonban rendezett eseményen Dr. Molnár Mária Judit tudományos rektorhelyettes és Dr. Markovich György, az Astellas Pharma ügyvezető igazgatója közösen adták át. Phd kategóriában Domonkos Andor I. éves és Kiss Gergely II. éves hallgatók pályamunkája bizonyult a legjobbnak, TDK kategóriában pedig Kerényi Áron munkája került az élre. Az Astellas Pharma – Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program része annak az országos együttműködésnek, amelyen keresztül az Astellas Pharma az orvosképző egyetemeken tanuló tehetséges diákok felkarolását kívánja támogatni. „Nagy öröm számomra, hogy az egyetemi tehetséggondozás terén vállalt szerepünk és munkálkodásunk első gyümölcse éppen a Semmelweis Egyetem partnersége nyomán született meg. Több, az egészségügy területén jelenleg is sikeresen zajló programunk kötődik már ezen intézményhez” – nyilatkozott Markovich György, az Astellas Pharma igazgatója az ünnepséget követően.

Az Astellas Pharma nemzetközi szinten is komoly figyelmet szentel az egészségügyi területen megvalósuló kutatásoknak, valamint az azok eredményeit hasznosító innovációnak. Elkötelezettségét jelzi, hogy az Astellas Pharma Europe Ltd. éppen a napokban hirdette meg 2013. évi kutatási támogatás pályázatát és az Anti-infektív Kutatási Díjat (AGAR). A nemzetközi pályázat legfőbb célja, hogy az innovatív kutatást a fertőző betegségek kulcsterületein segítse elő. 

Szólj hozzá!

Címkék: díjkiosztó

süti beállítások módosítása