Cogito

Orosz Viktória vagyok, orvostanhallgató. Blogomon az orvostudomány és egészség friss, érdekes és hasznos híreit, kutatási eredményeit szeretném ismertetni. Célom, hogy a közemberekhez is közelebb kerüljön ez a tudomány. E-mail címem: viki@housemd.hu Add to Netvibes

Kritika a Cogito-ról gblog2011.jpg Az ÉLETMÓD kategóriában a zsűri által legjobb 10 blog közé lett sorolva a Cogito!

Facebook

Kommentek

Keresők

Google

Véradási világrekord!

2007.05.07. 17:18 Orosz Viktória

A CaliVita mindig is elkötelezett volt az egészséges életvezetés mellett, és ehhez folyamatosan igyekszik hozzájárulni termékein keresztül és konkrét segítségnyújtással egyaránt. Idén olyan dologgal szeretne segíteni embertársainknak, amely mindannyiunkban közös: a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal együtt célul tűzte ki, hogy megdönti a tömeges véradás világrekordját.
Időpont: 2007. május 11-12.
Magyarországi helyszínek:
Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Mohács, Nyíregyháza, Orosháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Tatabánya, Vác, Veszprém, Zalaegerszeg 
A kísérletben részt vevő országok: Bosznia, Bulgária, Csehország, Horvátország Lengyelország, Magyarország, Macedónia, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna.

1 komment

Címkék: rekord véradás ovsz

A bejegyzés trackback címe:

https://cogito.blog.hu/api/trackback/id/tr2572267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sóskatáska 2007.07.28. 13:49:03

hát erről már lemaradtam de azért a 120 saját véradás sem kutya
süti beállítások módosítása