Cogito

Orosz Viktória vagyok, orvostanhallgató. Blogomon az orvostudomány és egészség friss, érdekes és hasznos híreit, kutatási eredményeit szeretném ismertetni. Célom, hogy a közemberekhez is közelebb kerüljön ez a tudomány. E-mail címem: viki@housemd.hu Add to Netvibes

Kritika a Cogito-ról gblog2011.jpg Az ÉLETMÓD kategóriában a zsűri által legjobb 10 blog közé lett sorolva a Cogito!

Facebook

Kommentek

Keresők

Google

Prosztata Nap 2007

2007.09.02. 09:11 Orosz Viktória

Szeptember 15-én Prosztata Nap 2007 címmel nagyszabású rendezvénysorozatot és a prosztata betegségek - elsősorban a prosztatarák - kiszűrésére irányuló vizsgálatokat szervez a Magyar Urológusok Társasága a Városligetben.

Délelőtt 10 órára a Petőfi Csarnok melletti sportpályára hívják mindazokat, akik fontosnak tartják egészségüket. Az első kétszáz érkező ajándékokat és egy vízipisztolyt kap „Lőttek a prosztata problémáknak, a szűrés a legjobb fegyver!„ felirattal. A menet a találkozási ponttól a Városligeti körúton a Városligeti Sörsátorhoz, illetve a mellette felállított Szűrősátorhoz vonul. A csoportot feldíszített locsolókocsik vezetik fel. A volánnál a magyar művészeti sport- és közélet kiválóságai. A Szűrősátorban prosztata vizsgálat, vérből történő Prosztata Specifikus Antigén(PSA) mérés, vércukorszint és vérnyomás ellenőrzés folyik. Mindez ingyenesen, vizitdíj nélkül. A szűrésen résztvevők még egy-egy korsó sört is kapnak jutalomként. Miért is fontos, hogy aki teheti elmenjen? Statisztikák szerint Magyarországon évente 1300 férfi hal meg prosztatarákban. Ez könnyen megelőzhető (lenne), ha mindenki elmenne időnként szűrésre. Most itt a lehetőség!

Szólj hozzá!

Címkék: prosztata

A bejegyzés trackback címe:

https://cogito.blog.hu/api/trackback/id/tr6155181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása