Cogito

Orosz Viktória vagyok, orvostanhallgató. Blogomon az orvostudomány és egészség friss, érdekes és hasznos híreit, kutatási eredményeit szeretném ismertetni. Célom, hogy a közemberekhez is közelebb kerüljön ez a tudomány. E-mail címem: viki@housemd.hu Add to Netvibes

Kritika a Cogito-ról gblog2011.jpg Az ÉLETMÓD kategóriában a zsűri által legjobb 10 blog közé lett sorolva a Cogito!

Facebook

Kommentek

Keresők

Google

Boncolás közben ébredt fel

2007.09.16. 16:39 Orosz Viktória

Egy holtnak vélt venezuelai férfi a halottasházban magához tért, amikor éppen boncolni kezdték - jelentette a helyi sajtó. A 33 éves Carlos Camejot autóbalesete után halottnak nyilvánították és beszállították egy kórház halottasházába, ahol a kórboncnokok hozzáfogtak munkájukhoz. Amikor azonban belevágtak az arcába, a férfi vérezni kezdett, mire az orvosok gyorsan bevarrták a vágást, ő pedig - mint azt az El Universal című caracasi lap pénteki számának nyilatkozva elmondta - magához tért "az elviselhetetlen fájdalomtól". A "halott" felesége, akit férje azonosítása végett hívtak be a kórházba, egy másik folyosón bukkant rá a férfira - nagy örömére élve. Carlos Camejo az El Universalnak bemutatta azt a papírt, amellyel elrendelték boncolását - mintegy bizonyítandó, hogy halálát halálosan komolyan vették.
Forrás/MTI/

1 komment

Címkék: érdekesség csoda

A bejegyzés trackback címe:

https://cogito.blog.hu/api/trackback/id/tr96166987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Móni 2008.03.14. 17:24:12

Hú de mákja volt,újra született!
süti beállítások módosítása