Cogito

Orosz Viktória vagyok, orvostanhallgató. Blogomon az orvostudomány és egészség friss, érdekes és hasznos híreit, kutatási eredményeit szeretném ismertetni. Célom, hogy a közemberekhez is közelebb kerüljön ez a tudomány. E-mail címem: viki@housemd.hu Add to Netvibes

Kritika a Cogito-ról gblog2011.jpg Az ÉLETMÓD kategóriában a zsűri által legjobb 10 blog közé lett sorolva a Cogito!

Facebook

Kommentek

Keresők

Google

WebBeteg, a legújabb egészségportál

2008.03.07. 12:45 Orosz Viktória


 

Nemrég találtam egy új, nagyszerű honlapot. Nagyon fejlett portál igényes tartalommal és rengeteg érdekességgel. Mikor először jártam az oldalon figyelmemet egyből megragadta a főoldalon található Tünetellenőrző. Hogyan működik? Ki kell választani, melyik testrészünkkel van probléma, ezekután pedig, hogy mik a tünetek. Ha minden tünet egybe van, akkor pedig kidobja a lehetséges okokat, melyekről rövid áttekintést olvashatunk el. Az ingyenes regisztráció pedig további lehetőségekhez juttat hozzá. De nem is fecsérlem a szót, íme a WebBeteg bemutatkozása:

Bemutatkozás

Orvosoktól betegeknek, hitelesen!


A WEBBeteg.hu megadja Önnek mindazt az információt, amire egészségével kapcsolatosan szüksége van. Szakmai oldalról, hitelesen.

Orvos szakértőink rendszeres és naprakész információkkal, tájékoztató anyagokkal szolgálnak az Önt érintő, érdeklő betegségekkel kapcsolatban, amelyeket akár tárolhatja is személyes oldalán, így könnyen soron tudja követni az aktualitásokat, változásokat.

Lehetősége nyílik számos alkalmazás használatára, melyek segítenek Önnek egészségügyi állapota felmérésében. Saját kórlapot vezethet, ahol összegezheti eddigi kórtörténetét, orvosi eredményeit, illetve helyet biztosítunk egészségügyi dokumentációi tárolásához is.

Véleményére, tapasztalatára is kíváncsiak vagyunk, melyeket a fórum oldalain tehet közzé, vagy akár saját internetes naplót (blogot) is indíthat, melyben szubjektív módon boncolgathat bármilyen témát.

Problémájában, betegségében az Orvos válaszol rovattal szeretnénk segítségére lenni, melyben nyíltan felteheti az Önt foglalkoztató kérdéseket szakorvosunknak.

Regisztráljon!

Hamarosan készítek egy interjút a WebBeteg cégvezetőjével, amelyből megtudhatjuk hányan, és meddig készítették el ezt a portált, illetve milyen fejlesztések várhatóak. Addigis jó böngészést kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://cogito.blog.hu/api/trackback/id/tr54369815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása