Cogito

Orosz Viktória vagyok, orvostanhallgató. Blogomon az orvostudomány és egészség friss, érdekes és hasznos híreit, kutatási eredményeit szeretném ismertetni. Célom, hogy a közemberekhez is közelebb kerüljön ez a tudomány. E-mail címem: viki@housemd.hu Add to Netvibes

Kritika a Cogito-ról gblog2011.jpg Az ÉLETMÓD kategóriában a zsűri által legjobb 10 blog közé lett sorolva a Cogito!

Facebook

Kommentek

Keresők

Google

Epilepsziásokért nem csak episeknek

2008.07.24. 12:38 Orosz Viktória

Új rovatot indítok. Minden héten bemutatok 1-1 betegközpontú, betegekről és/vagy betegeknek szóló oldalt. Elsőként egy epilepsziásoknak szóló oldalt szeretnék bemutatni. Egy gyorsan fejlődő, nagyon hasznos oldalról van szó, mely rengeteg információval szolgál mind epilepsziásoknak, mind hozzátartozóiknak, mind érdeklődőknek. Lehetőség van tapasztalatcserére és ismerkedésre is, így segítve a betegség elfogadását és a vele való együttélést. Aliasdj(Mészáros László) készséggel állt rendelkezésemre és válaszolt kérdéseimre. Az oldalát az alábbi bannerre való kattintással érhetitek el!


Először is elárulnál pár szót magadról?

46 éves vagyok. Egykor nagyon sikeres műsorvezető és dj voltam. Mentorom Komjáthy Gyuri bá volt. Minden nagy magyar zenekarral dolgoztam, majd 1986 máj 24-én egy foszgén-gáz mérgezéstől összetört 10 csigolyám , epilepsziás, ischemiás valamint hypertóniás lettem.

Gondolom ez lelkileg is nagyon megviselt. Milyennek értékelnéd most az egészségügyi állapotodat?
Hát akkor padlót fogtam az tény, de sok igaz barátom volt, akik kisegítettek a gödörből… Köszi nekik! Ma azt mondanám legalább ezt az állapotot kívánom minden epilepsziás társamnak!

Térjünk át a honlapra. Mióta készíted a honlapot?
A pontos dátumra nem emlékszem kb. fél éve kezdtem el készíteni és fejlesztgetni, teljes amatőrként, úgy a számítástechnikában, mint az egészségügyben.
 

Saját indíttatásra?
Igen saját belső indíttatásból és kihangsúlyoznám a belső indíttatást!

Mi volt a konkrét célod a honlappal?
Segítség nyújtás! Sokan vannak akik úgy kerülnek kapcsolatba az epilepsziával, hogy semmit se tudnak róla. A honlapomon nekik akarok segíteni információkkal, és a lehetőségekkel, hogy sorstársaikkal beszélgethessenek.

Átlagosan hány látogatód van egy nap? Mennyire pozitívak a visszajelzések? Esetleg vannak negatívak is?
Negatívval még nem találkoztam, pozitív visszajelzést sokat kaptam még az USA-ból is. Átlagosan napi 25-50 látogatóm van(letöltőm( ez olyan 500-700 látogatót jelent
, ami egy féléves időt nézve nagyon jónak számít. Igen sokfélére. Most már adott az MSNezés lehetősége, most indul a hírlevél és az „Orvos válaszol” rovat is, melyben epileptológusok válaszolnak majd a kérdésekre, minden héten egyszer.

Van-e segítséged, vagy mindezt magad csinálod?
Teljesen egyedül csinálom. Persze vannak kedves barátok, akik ha kell segítenének, vagy segítenek.


Hogyan találnak az oldaladra az epilepsziások, vagy hozzátartozóik, vagy érdeklődők?

A különböző keresőkön általában az első 3 oldalon szereplek. Sok csere bannerem van kint a világhálón, illetve ismerősöktől, barátoktól hallják. Sok a társoldala is, akik szintén reklámoznak, tehát sokan látnak. Ha valaki keres e témában biztos belém bukik.

Sok látogatót kívánok és rohammentes szép napokat Nektek! Köszönöm!
Én köszönöm a lehetőséget!

1 komment

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://cogito.blog.hu/api/trackback/id/tr38583346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mászáros László · http://www.epilepszia.try.hu 2008.10.24. 16:55:51

Üdvözletünket tolmácsolva, jelezzük hogy akit érdekel az epilepszia és annak járulékos ill hozzá kapcsolható betegségei , vagy nem tudja hogy episként mit tehet . Nos szóval várunk mindenkit továbbra is a honlapunkon és az ott működő fórumainkon , több topic témában is.
Ami e hozzászóláshoz vezetet az az , hogy immár új címen is elérhetők vagyunk amely a következő :
www.epilepszia.try.hu

Roham mentes szép napokat kívánva ahogy mi mondjuk, aliasdj
süti beállítások módosítása