Cogito

Orosz Viktória vagyok, orvostanhallgató. Blogomon az orvostudomány és egészség friss, érdekes és hasznos híreit, kutatási eredményeit szeretném ismertetni. Célom, hogy a közemberekhez is közelebb kerüljön ez a tudomány. E-mail címem: viki@housemd.hu Add to Netvibes

Kritika a Cogito-ról gblog2011.jpg Az ÉLETMÓD kategóriában a zsűri által legjobb 10 blog közé lett sorolva a Cogito!

Facebook

Kommentek

Keresők

Google

2 éves gyermeket vettek rá dohányzásra

2007.12.30. 16:20 Orosz Viktória

Kedden egy nőt kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítottak meg, miután kiderült, hogy feltett az internetre egy videofelvételt, amin egy kétéves gyermek cigarettázik. A hatóságok elmondása szerint a vasárnap letartóztatott 33 éves Sandra Venery a MySpace nevű népszerű közösségi oldalra töltötte fel a videót. A Daily Press cikkéből kiderül, hogy a felvételen egy gyermek látható, aki cigarettázni próbál, miközben egy felnőtt csúnya beszédre utasítja őt. Állítólag Venery készítette a filmet, mellyel egy televíziós sorozat egyik jelenetét akarta utánozni. Veneryéknél házkutatást hajtottak végre, melynek során számítógépek és kamerák kerültek elő, melyekkel a rendőrség feltételezése szerint a szóban forgó videót készítették el férjével együtt. Az eszközöket azonnal lefoglalták. A UPI közölte, hogy a bejelentést a gyanúsított egyik családtagja tette meg. Veneryt jelenleg is fogva tartják.


Forrás: Medipress

11 komment

Címkék: gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://cogito.blog.hu/api/trackback/id/tr81279167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hopp 2007.12.30. 19:26:45

szerintem szorakoztato.
eljenek a barmok.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2007.12.30. 20:23:30

Nem, ebből nem az a tanulság, hogy éljenek a barmok.

Hanem az, hogy míg nálunk a törvény visszaad egy gyereket a szüleinek (elveszi a nevelő szülőktől, ahol a kicsi boldogan él kétéves koráig), majd az édeszszülei és a kistesók 2-3 hónap alatt módszeresen AGYONVERIK. Hiába látja a gyámügyes, hogy a gyerek boldogtalan, tele van sérüléssel, mire a rendszer lép, a gyerek halott.

Ezzel szemben a "buta, pirmitív" amerikaiak egy ilyen esemény után AZONNAL elveszik a családtól a gyereket. Nem papírmunkáznak, kimegy a gyámügyi felügyelő, és letartóztatja anyut.

Lehet azon rugózni, hogy melyik rendszer a primkóbb.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2007.12.30. 20:43:13

Itt szintén az emberi primitívség nyilvánult meg, illetve a divat követése, val'szeg híres akart lenni, bele akart kerülni a "hírességek" folyamába, amihez borzasztó eszköszt vettek igénybe - felnőttes dolgokat csináltattak a gyerekkel.
Volt kor, amikor a gyerekben kis felnőttet láttak, és annak megfelelően kezelték, annak azonban már vége van.
Tettükre semilyen mentség nincs, szerintem az életet sem biztos, hogy megérdemlik.

Pepe 2007.12.30. 21:05:56

Ezt a tahó köcsög fejbelövést érdemel. Nem is... megfognám, az orrát leszigszalagoznám, a száját maroknyi cigivel teletömném, és meggyújtanám, azon át kapjon csakis levegőt. Ott dögölne meg a saját poénjába fulladva. Kb ennyit érdemelne.

x 2007.12.30. 21:35:41

aki a kocsiban cigizik, a szegény vétlen gyerek meg szívja, azzal is így kellene eljárni...

Roberto 2007.12.30. 21:58:53

Uhh, szégyen!
Túl azon, hogy szűgyig utálom Amerikát, elismerem kell ismerni az ottani gyámügyet (és az adócsalók kezelése is hasonlóan rugalmas)

Ami igazán szomorú, hogy van jónéhány szülő aki, hasonló ócska dolgokat művel a gyerekével, csak éppen videót nem csinál róla.

madz 2007.12.30. 22:47:58

a múltkor láttam (itt, Pesten): nő tolja a gyerekkocsit,közben cigizik. gyerek kiejti a cumit a földre. nő: cigi ki, cumi lenyal, vissza a gyerek szájába.

Denus 2007.12.30. 23:21:23

Az érdekelne, hogy ez az ember mit gondolt magában, amikor ezt kiötlötte? Nemcsak, hogy nem gondolt a következményekre, az még hagyján. De van normális esze? Rávenni egy gyermeket olyan dolgokra, amitől még akkor is óvni kéne, ha önmagától csinálná? És a szóban forgó áldozat még csak két éves, könyörgöm. Lakat alá az ilyet!

Taki 2007.12.31. 00:04:54

Állítom, az emberek kb. 20%-a olyan vérprimitív, hogy elhánynánk magunkat ha tudnánk. Ennél a köcsögnél még tahóbbak is vannak, bőven.

Prophet 2007.12.31. 00:23:22

Amikor a hasában volt, vajon nem cigizett meg drogozott mellette? Csak keresztkérdés...
süti beállítások módosítása