Cogito

Orosz Viktória vagyok, orvostanhallgató. Blogomon az orvostudomány és egészség friss, érdekes és hasznos híreit, kutatási eredményeit szeretném ismertetni. Célom, hogy a közemberekhez is közelebb kerüljön ez a tudomány. E-mail címem: viki@housemd.hu Add to Netvibes

Kritika a Cogito-ról gblog2011.jpg Az ÉLETMÓD kategóriában a zsűri által legjobb 10 blog közé lett sorolva a Cogito!

Facebook

Kommentek

Keresők

Google

Séta az epilepsziásokért

2008.03.31. 14:55 Orosz Viktória

A Heroes című tévésorozat sztárja, Greg Grunberg családjával együtt emberek ezreit vezette a Washington D.C.-ben megrendezésre került ’National Mall: Séta az Epilepsziásokért’ elnevezésű program során. - írja a Medipress.
Az idén másodszor megrendezésre került 'Séta az Epilepsziásokért' elnevezésű program során közel tízezren látogattak el a National Mall parkba, és a résztvevők összesen 1,5 millió dollárt gyűjtöttek az epilepsziások alapítványának kasszájába. Az esemény a Epilepszia Alapítvány és az Ortho-McNeil Neurologics támogatásával jöhetett létre.
Az eseményen Greg Grunbergen kívül részt vett még Alan Faneca, a New York Jets és Geoffrey Pope, a New York Giants játékosa. Mindannyiuknak személyes tapasztalataik is vannak az epilepsziával kapcsolatban: Grunberg kisfia, ahogy Alan Faneca is epilepsziában szenved, Pope pedig nagymamája hasonló betegsége miatt érzi magának az ügyet.
"Rendkívül boldogak és elégedettek vagyunk, hogy idén ennyien látogattak el a rendezvényre - nyilatkozta Eric Hargis, az Epilepszia Alapítvány elnöke - Ez a világ legnagyobb ilyen jellegű eseménye, és örülünk, hogy ilyen sok híresség is részt vett a programban. Fontos, hogy az epilepsziával kapcsolatban felmerülő tévhiteket eloszlassuk, és nyíltan beszéljük erről a betegségről, amely oly sok embert kínoz nap mint nap."

Szólj hozzá!

Címkék: neurológia epilepszia

A bejegyzés trackback címe:

https://cogito.blog.hu/api/trackback/id/tr24404932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása